Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2915

Kuzder Marcell

wordműszaki rajzadatrögzítés exceladatrögzítés adatgyűjtés ms wordMég nincs adat

Utolsó belépés: 2019-03-01

Kádas István

Wordpresskameramanvideó vágáscégesvideóweb fejlesztőkulcsrakész weboldalwebmaster toolsvideo editingvideó vágás

2004 óta foglalkozom filmgyártással. Kezdetben televíziós műsorgyártással, majd egyre inkább kizárólag közösségi média felületekre dolgozom. 2016 óta foglalkozom WordPress alapú website-ok építésével, és teljes körül managementjével. 2019. augusztus 1. hivatalosan Google partnerek lettünk. Szerződött partnere vagyunk a Post For Rent YouTube Multi-Channel Networkkel is rendelkező Google partner cégnek. Céljuk, hogy a magyar YouTube-bal karöltve együtt segítsék a munkánkat és a hazai piacot erősítő csatornákat.

Utolsó belépés: 2019-08-29

Kádár Mózes

Android fejlesztésandriodandroid studio

Utolsó belépés: 2020-11-09

Kállai Richárd

digitális marketingértékesítéswordpress weboldal készítéssport marketingwordpressadssocial mediaszövegírásgrafikai munkák

Jelenleg még SZTE kereskedelem és marketing szakon vagyok végzős. 3 éve nagy értékű termékek értékesítésével foglalkozom napelemes szektorban, ennek a teljes marketingjét viszem. Jelenleg 2 általam épített wordpress weboldalt kezelek, az egyik napelemes szektorban van, a másik pedig NB1/B csoportos (profi) kosárlabda klub oldala. Az említett két ágban a social média is hozzám tartozik, előbbinél hirdetések is megjelennek az utóbbinál kizárólag a szövegírás és a tartalom jelenik meg, hirdetések nincsenek.

Utolsó belépés: 2021-01-07

Kállai Göblös Nikoletta

szövegíróblogíróújságíróriportkészítésszövegszerkesztôkszövegírásms officesound forge

Újságírói tanulmányaimat 2012-ben kezdtem meg az Újvidéki Egyetem Bölcsészettudományi Karának Médiatanszékén. 2016-ban jeles eredménnyel diplomáltam. Tanulmányaim közben a Press Szó internetes oldalnak írtam szövegeket. Időközönként a helyi (zentai) No Limit rádióban is dolgoztam műsorvezetőként. A vajdasági újságírói pályazatokon szépen szerepeltem: a Közegellenállás riportpályázaton 2015-ben és 2016-ban harmadik, a Podolszki József publicisztikai pályázaton 2019-ben második helyezést értem el. 2016-ban és 2017-ben részt vettem az Újvidéki Újsagíró Iskola elemző projektjében, ahol a médiumol részrehajlóságát vizsgáltuk a választási kampányban.

Utolsó belépés: 2019-12-07

Kálló Péter

Front-EndFront-End fejlesztés/SitebuildWordpressWebprogramozásbootstrapjavascriptWeboldalak teszteléseprogramozáshtml5jqueryhonlap készítésweboldal készítéshtml5css3php7phpwordpress oldalak elkészítésewordpressjqueryjavascriptMegbízhatóSASSprecizitásáltalános számítógépes munkák

Számos weboldal fejlesztésében vettem már részt, bár még juniornak tartom magam mindíg. Viszont önálló weblapokat már könnyedén és precízen megtudok valósítani a legmodernebb megoldásokkal. Az oldalaimat modern böngészőkre tervezem amelyek multiplatform müködnek, illetve reszponzívak, így minden eszközön jól mutatnak. Keress meg bátran, akár telefonszámomon, vagy akár közösségi oldalon is. Jelenleg részmunka idős feladatokat tudok elvállalni a szabadidőmben. Referenciák: http://granitpolus.com/ http://forest.hu/ Továbbiak hamarosan. Szeretnél hasonlóan igényes oldalt, vagy egyszerűbb blog oldalakat? Esetleg csak segítségre van szükséged valamilyen témában? Keress bátran. :) 06/70-525-27-19

Utolsó belépés: 2017-10-18

Kálmán Balázs

videó vágásvideó vágás

videó vágás

Utolsó belépés: 2019-04-07

Kármán Nikola

Még nincs adatMég nincs adat

Utolsó belépés: 2019-04-09

Károlyi Áron

szoftverfejlesztésbeágyazott rendszer fejlesztésembedded developmentclinuxembedded systemsbeágyazott rendszerek

Utolsó belépés: 2018-04-14

Kárpáti Kinga

Animációrendezőírásfotóvideovágásforgatókönyvfényképnovellaadobe after effectsadobe photoshopadobe premiere pro

Utolsó belépés: 2019-11-24

Kárász Tamás

WebfejlesztéswebshopWebprogramozásegyedi webshopphpphp 7 programozásmysqljavascripthtml 5css3csshtmljqueryNode.jswebsocketsocket.iosocketclusterwordpresselementorwoocommerce

Több éve foglalkozom webfejlesztéssel és azon belül is egyedi weboldal fejlesztéssel. Ezenkívül több éve foglalkozom WordPress oldalak készítésével is.

Utolsó belépés: 2018-11-22

Kása-Rosta Nikoletta

adatbeviteladatgyűjtésadatkeresésadatfeldolgozásgépelés felvételrőlmicrosoft wordmicrosoft excelmicrosoft powerpoint

A diplomám megszerzését követően a kereskedelem illetve az ügyfélszolgálati munka világában találtam meg a helyem, ahol sikerült jól helytállnom, majd elvégeztem egy gyors, gépíró és szövegszerkesztő tanfolyamot, melynek birtokában tízujjas vakgépelek, tudok jegyzőkönyvet vezetni, kivonatolni, hivatalos levelet írni, szerkeszteni, különböző típusú szövegeket feldolgozni. Microsoft excelben is van tapasztalatom. Jelenleg iskolavédőnőként dolgozom, de mellette keresek otthonról végezhető lehetőséget kiegészítő tevékenységként, hiszen az anyagi biztonság manapság elvárt szükséglet. Személyiségemet tekintve kommunikatív vagyok, könnyen ismerkedem emberekkel, a fejlődés, új ismeretek tanulása számomra alapvető, így ha az adott munkakör elsajátítása megköveteli a tudás mélyítését, bővítését akkor kész vagyok arra, hogy a legjobb tudásomnak megfelelően építsem a tudásanyagom.

Utolsó belépés: 2019-07-22

Kása-Rosta Nikoletta

szövegszerkesztéskreatív szöveggépírásmicrosoft wordmicrosoft excell

A kereskedelemben kezdtem el dolgozni a diplomám megszerzését követően, majd elvégeztem egy gyors - és gépíró, szövegszerkesztő tanfolyamot, amelyet kiváló jegyzőkönyvi dicsérettel zártam. 2017. óta dolgozom védőnőként, először területen kezdtem, majd váltottam Keszthelyre az Asbóth Sándor Szakgimnázium és Szakközépiskolába, ahol jelenleg is dolgozom, mint főállású iskolavédőnő, de a létszámcsökkenés miatt csökkentett óraszámban tudom folytatni a hivatásom, így szeretnék mellé otthonról végezhető munkát vállalni, amit a szövegírásban, tartalomközvetítésben képzelek el. Ebben most is van tapasztalatom egy hazai vállalkozásnál, ami weblapszerkesztéssel egybekötött. Leginkább kreatív szövegeket írnék szívesen, de ha adatfelvitelről vagy egyéb tartalmi munkáról lenne szó az is érdekel! Nyitott vagyok újabb lehetőségekre, többféle területre is!

Utolsó belépés: 2019-01-17

Kíváncsi Fáncsi

Még nincs adat10 ujjas vakírás

Utolsó belépés: 2019-11-20

Kóczián Martina

Még nincs adatphp

Utolsó belépés: 2019-05-06