Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2915

Szekusán Tamás

szoftverfejlesztéswebfejelsztésphpjavacssjavascripthtml

Utolsó belépés: 2021-02-10

Szekér Gabriella

Online marketingonline médiaonline kommunikációügyfélkezelésaccount manageronline stratégiastratégiai tervezésms officeadformmodulorkezdő htmlkezdő csskezdő photoshop

Pályám kezdetén körbenéztem a különböző szegmensek között, hogy melyik fekszik legközelebb a személyiségemhez. Jártam Social, PR, Sales, Online, Offline területen is. Megnéztem az ügyfél, és ügynökségi oldalt egyaránt. Rengeteg ügyféllel, rengeteg akadállyal, és lehetőséggel találtkoztam ezáltal. A 8-10 év alatt 2 dologra jöttem rá. Az egyik legerősebb szempont a karrier választásomban az emberközpontúság. Szeretek emberekkel beszélni, együtt dolgozni, zizegni, pezsegni, szervezni, problémát megoldani, együtt küzdeni, együtt örülni az ügyfeleimmel. Így lettem én account manager a hosszú egyenlet végén. Úgy gondolom, hogy ebbe a két szóba bele tudok sűríteni minden olyan pozitívumot és célt, amit én a munkámtól elvárok. A másik nagy ráébredésem magammal kapcsolatban, hogy nem való számomra a klasszikus 4 fal, heti 40 órás beosztás. Szeretek menni, szeretem a változatosságot, és úgy gondolom, hogy akkor lehetsz eredményes, ha folyamatosan mozgásban maradsz. Kiválóan kommunikálok, és szeretek is. :) Ügyfelekkel, designerekkel, operátorokkal, fejlesztőkkel, ppc szakemberekkel, műszaki szakikkal, portásokkal, takarító nénikkel, és még sorolhatnám. És most itt tartunk. Egy zsák erős szakmai tapasztalat, elhivatottság, egy nagy adag kreatitással, és tettvággyal, és már indulhatunk is!

Utolsó belépés: 2020-02-24

Szemenyei Dávid

Rendszergazdaweb fejlesztéswebmesterweb developerwebalkalmazás fejlesztésweb oldal szerkesztéswindowslinuxphp 7php 5html 5gitegyedi programok készítése

Utolsó belépés: 2020-06-09

Szemler Gergő

Vágásvideovágásvideó vágásvideoklip vágáskisfilm vágáswindowsafter effectssony vegas

Mindig is érdekeltek a filmek, a különleges effectek, a vágási technikák és minden egyéb. 5 éve foglalkozom vágással, felkérnek iskolai projektekre, eljuthatok stúdiókba, megnézni hogyan dolgoznak a nagyok stb stb. Életem egyik legnagyobb feladata az volt amikor egy táncegyüttesnek összeraktam egy 40 perces videót az egy hetes kirándulásukról Röviden van egy dolog ami érdekel, és még egy minimális zsebpénzt is kereshetek vele, hát akkor miért ne... Keressenek bátran, rövid határidővel, alacsony áron, de annál nagyobb minőségben vágok kisfilmeket, videoklipeket, videókat.

Utolsó belépés: 2019-09-06

Szemők Balázs

Android fejlesztésjavaLinuxAndroidiosvaadinspringwindowsiOSandroidvaadinspringSpring MVClinux

Utolsó belépés: 2017-02-18

Szendeczki Mihály

alkalmazott grafikusadobe cc

2017 óta dolgozom szabadúszó alkalmazott grafikusként. Csak olyan munkákat vállalok el, amikor a feladatra adott határidő negatívan nem befolyásolja a minőséget. Sokszor egy egyszerűnek tűnő projekt a legnehezebb az eltérő szemlélet miatt. Határidőre elkészűlt terméket a megbízónak pendrivon és e-mailben adom át a számlával együtt.

Utolsó belépés: 2019-03-22

Szendrődi Henriett

Online marketingWordpressgoogle analyticsgoogle adwordsConcrete5google data studiogoogle adwordsgoogle analyticsconcrete5

Utolsó belépés: 2019-08-07

Szeness Imre

Webfejlesztésmagento webshop készítéslinuxwindowssapnavisionlaravelScrum

Utolsó belépés: 2017-08-06

Szente Cintia

Még nincs adatMég nincs adat

Utolsó belépés: 2019-03-30

Szerletics Kristóf

szoftverfejlesztőc++c#

Utolsó belépés: 2017-10-21

Szerényi Ildikó

Még nincs adatMég nincs adat

Utolsó belépés: 2020-01-21

Szigeti Imola

fordításcégalapításkutatásszerződésekcégmódosításingatlanmicrosoft office

Közel három éves tapasztalatom szerződések elkészítésére, fordítására, továbbá az egyetemen mostanáig szerzett kutatási tapasztalatra terjed ki. Cégiratok elkészítését is vállalom.

Utolsó belépés: 2019-05-28

Szigeti Nimród-Szilamér

webdesignerdesigneradobe illustratoradobe photoshopAdobe Indesignadobe dreamweaveradobe xd

Kedves megrendelő! Nem sok szakmai háttérrel rendelkezem, de úgy gondolom valahol mindig el kell kezdeni. Egy éve foglalkozok design-val, pár hónapja webdesign-val. 20 éves vagyok, jelenleg az egyetemem felkérésére készítek plakátokat, szórólapokat, stickereket, de tördeltem már könyvet is, továbbá jelenleg is folyamatban van egy weblap design-ja. Gyorsan és igényesen dolgozok. Remélem segíthetek Önnek!

Utolsó belépés: 2019-01-09

szigetvári Erzsébet

Még nincs adatfordítás

nagyon szeretek minden itthoni ,unkát és nagyon jól tudok fordítani hosszú illetve rövid szővegeket m,inden nyelről.

Utolsó belépés: 2016-12-11

Szilasi Máté

Rendszergazdahálózatokwebfejelsztésokosotthonpythonmqttphp

8 év tapasztalattal rendelkező informatikus vagyok. Jelenleg egy nagy multinál dolgozom, ezek mellett sok szabadúszó munkát vállaltam és hobbi projektjeim során is sok tapasztalatot szereztem az informatika sok területén.

Utolsó belépés: 2019-02-15