Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2532

Misik Tamás

Online marketingdigitális marketingfacebook hirdetésinstagramgoogle analyticsgoogle adwordsprpr tanácsadásadobe premiere prostartupcontent marketingmarketing stratégia

2014-ben diplomáztam a Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, Kereskedelem és Marketing szakon, Reklám - PR szakirányon. Az elmúlt 4-5 évben, több IT startuppal is dolgoztam együtt, résztvettem három Kickstarter kampányban és tapasztalatot gyűjtöttem kis hazai KKV marketingeseként is. Munkáim során az online marketing szinte minden területével találkoztam már. Jól ismerem a különböző platfromok sajátosságait. Hobbim a film és videó készítés. A MOME OPEN képzésén tanultam Videó-újságírást és Videóklipp rendezést. Amikkel szívesen foglalkozok: - Rövid illetve hosszútávú kampány és marketing tervek készítése. - PR kampányok kivitelezése - Crowdfunding kampányok - PPC hirdetések kezelése - Social Media / Közösségépítés - A fentiekkel kapcsolatos tanácsadás - Image videók, reklámok, egyébb videós tartalmak készítése.

Utolsó belépés: 2019-07-31

Miskolczi Péter

operatőrfotósvágókameramanadobe premiere proafter effectsfusionphotoshoplightroomaviddavinci resolve

A közelmúltban diplomáztam le a Budapesti Metropolitan Egyetem Filmoperatőr szakán. Már volt alkalmam dolgozni kisebb-nagyobb forgatásokon és nemzetközi produkciókban, többnyire segédoperatőrként vagy technikusként, de előfordult, hogy DIT mellett asszisztáltam, tévében pedig, mint kameraman dolgoztam. Kisebb projektekben focus pullerként és világosítóként is dolgozhattam. 2015-ben az Ernelláék Farkaséknál című filmben operatőrként vehettem részt. Előfordul, hogy vágóként is részt veszek projektekben, ahol Aviddel, Premier Pro-val, After Effects-el és olykor Fusionnel dolgozom.

Utolsó belépés: 2017-02-10

Miszlai Gábor

backend programozásprogramozóWebprogramozásadatbázisfejlesztésasp.netasp.net mvcc#.netwinformsmssql

Főként ASP.NET MVC/c# alapú webalkalmazások fejlesztésében szereztem tapasztalatot, de Windows vastagklienses alkalmazások fejlesztésében is részt vettem.

Utolsó belépés: 2019-09-13

Mocanu Emanuel

mekatronikatehnikai rajz

Utolsó belépés: 2016-07-28

Mogyorósi Diána

tartalomgyártástartalom marketingtartalomfeltöléskreatív szövegvideoszerkvideovágásadobe photoshopvideo

Utolsó belépés: 2019-04-24

Molnár Norbert

gépelés felvételrőlgèpelèscikkíráscikkíróírás

Utolsó belépés: 2019-01-17

Molnár Alex

WebdesignWebfejlesztésuxWebprogramozáswebshopIllustratorAdobe Indesignphpmysqlphotoshopwordpress

Molnár Alex vagyok szabadúszó webdesigner. Több éves szakmai tapasztalatomat hazai kreatív ügynökségeknél szereztem. Munkásságomat a hazai internetrobbanás korában kezdtem. Először kis weboldalakat készítettem, természetesen html környezetben. Majd akor haladtával szélesítettem tudásomat, mivel a piac sokkal dinamikusabb felületeket várt el. Grafikai ismeretem is sokat segített a szakmában, mivel elsőként grafikai megvalósítással foglalkoztam. Később ezt implementáltam webes környezetbe.

Utolsó belépés: 2016-10-08

Molnár Zsolt

web designszerkesztőjogvideó vágásjogásziróvideószerkesztés

Utolsó belépés: 2018-11-27

Molnár Bálint

email marketingpower pointms wordtranslationenglishhungaryprojektmenedzsmentlogisztikaügyintézésms powerpointms wordadobe photoshopangolangol fordítómagyar fordítóbrandingcontent marketing

5 éves gyakorlati, tapasztalattal rendelkezem logisztika területén. Marketing, kereskedelem vezetői tanulmányokpn vagyok túl. C1 komplex angol nyelvvizsgával rendelkezem, illetve éretségi bizonyitvánnyal. Hamarosan [b] -s jogositvánnyal(folyamatban) és logisztikai ügyintéző OKJ bizonyitvánnyal. Őn képzésem által hatalmas tapasztalatot szereztem szerte a Microsoft Office csomag elemeinek használatában, köztük Power Point, Word. Megoldásokat tudok teremteni Adobe Photoshop illetve Sony Vegas haladó szintű felhaszbálásával. Nyitott vagyok tanulásra és alkalmazkodásra, lehetőségek felismerése nyújt motivációt számomra.

Utolsó belépés: 2019-04-09

Molnár Roland

WebfejlesztésWebdesignseoAdatbázisokdatabaseOnline marketingphpPHP5php7javascriptNode.jsExpress.jsReact.jshtmlhtml5csscss3SASSscsspugES6

Korábban két cégnél dolgoztam. Elsőnél belekóstolhattam a Microsoft nyújtotta webfejlesztési lehetőségekbe, ugyan ott a PHP és a NodeJS-t is használhattam. A másodiknál PHP fejlesztő voltam, ahol a cég privát keretrendszerével kellett dolgozni. Ezek mellett folyamatosan csináltam a saját projektjeimet és a megbízásaimat. Szeretem az igényes dolgokat, amit magamtól is elvárok, az élet minden területén, a tiszta kódot, a tervezést (ami sosem 100%-os :)).

Utolsó belépés: 2016-12-29

Molnár Zsuzsanna

WeboldalÁltalános fordításfotózáswebdesignerfotósKépszerkesztésinformatikai szaknyelvművészetzeneénekfordításinformatikai ismeretekWebdesignerdrupalCMScsshtmlit essentialsének

Webdesignerként 13 éve készítek HTML-es oldalakat és 10 éve tevékenykedem Drupal sitebuilderként és content managerként. Angol - Ének zene szakon végeztem. Angol végzettséggel részt vettem fordítói projektekben, készítettem és tanítottam informatikai szakmai tananyagot (saját, illetve Cisco IT Essentials /certified instructor/). Egyéni előadói táncdalénekes vizsgával rendelkezem.

Utolsó belépés: 2016-11-12

Molnár Norbert

Webfejlesztésadobe photoshopadatbázishálózatokphpcss3 html5

Szegedi Tudományegyetemen dolgozok demonstrátorként, számítógép hálózatokból. Emellett hobbi weboldal projecteken dolgozok.

Utolsó belépés: 2019-05-07

Molnár Dávid

Webdesignwebdesign grafikawebdesignerweboldal fejlesztésweboldal karbantartásweboldal készítésweboldalkészítéswordpress weboldal készítésArculatarculat készítésarculattervezéscégarculatfacebook oldal kezelésfacebook oldalwordpresswordpress oldalak elkészítésewordpress blogweboldal tervezésWebdesignerwebgrafikavektorgrafikagrafikai tervezésreklámgrafikaarculat tervezésarculat készítés

Molnár Dávid vagyok. Két éve indítottam el a vállalkozásomat. Előtte informatikát tanultam és végeztem el, majd szakosodtam webdesigner szakmára, webgrafika és weboldal készítés, így komplett céges webes arculatot tudok megtervezni és megvalósítani. Ezen felül kitanultam a közösségi oldalak kezelését és karbantartását is. A határidőket mindig betartom, az előre megegyezett árajánlathoz mindig tartom magam. Az évek alatt megszerzett tapasztalatommal pozitív irányban adok javaslatokat, ismerem a mai kor elvárásait.

Utolsó belépés: 2017-12-04

Molnár Dániel

Webfejlesztésadwords

2001 óta 'kerített hatalmába' a webfejlesztés világa, rengeteg hobbi weboldalt, illetve jó pár webes alkalmazást is készítettem már azóta (volt, hogy saját projekthez, volt, hogy mások kérték a segítségemet), illetve 2011 óta mondhatni megszakítás nélkül ebben a 'világban' dolgozom, sok-sok projektben vettem és veszek részt. A teljesség igénye nélkül: Az Év Honlapja versenyen résztvevő weboldalak és Az Országboltja versenyen is sikeresen szereplő webáruházak fejlesztésében, továbbá online (és gyakran offline) marketing kampányok menedzselésében. Természetesen, minden, a munkavégzéshez szükséges eszközzel rendelkezem. A weboldalamon még több információt is találhatnak.

Utolsó belépés: 2017-10-10

Molnár Levente

kreatív online marketing varázslóOnline marketingrendezvénykreatív szövegíróreklámszövegíróértékesítéscikkírásblog készítésblogíróvlogConsultancyangol fordításmicrosoft officesapcsapatépítésappletartalom gyártástartalom marketingközösségi médiaközösségi marketinggerillamarketingcontent marketingfacebook marketingkreatív szövegíróblogszövegblog üzemeltetésrendezvényszervezésrendezvény menedzsmentsales managementcontent marketingközösségi média

Multis karrierem után vállalkozó lettem, rendezvényszervezéssel kezdtem foglalkozni, illetve turnémenedzsmenttel. Imádtam ezt a világot, mellette egy lassan országosan elismert brandet is sikerült felépíteni, illetve elkezdtem arculattervezéssel és szövegírással is foglalkozni, nem riadok el a marketing területétől sem. Közben persze egy remek ajánlatnak hála ismét életem része a multis környezet, de ez kevés, új kihívást keresek, portfóliót szeretnék építeni. Keress bizalommal és dolgozzunk együtt!

Utolsó belépés: 2020-01-20