Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2659

Mihály Árpád

sysadmindevopsrendszermérnökunixlinuxubuntufreebsdarchlinuxcentosbashwebhostingdrpit secredminegit

Utolsó belépés: 2018-03-13

Mihály Tamás

ui designergraphic designerwebdesignerWebdesigndesignerSketchaffinity designeraffinity photo

Utolsó belépés: 2017-01-24

Miklós Marinov

grafikuswebdesignerWebfejlesztésarculattervezésui/uxcsshtml5phpjavascriptphotoshopadobe illustratorjquery

Minden cégnek van küldetése, az én munkám, hogy közvetítsem azt Mi tesz sikeressé egy vállalkozást? Kemény munka, pontosság, hitelesség és hit a sikerben. Ezek a tulajdonságok formálják a cég hírnevét, ezen tulajdonságok segítségével emelkedik a konkurencia fölé. Az arculat jelentős szerepet tölt be egy cég sikerében, ezért annak kialakítását a megrendelő céljaira és üzleti modelljére kell alapozni. Egyedi grafikai megoldásaimmal, szakmai felkészültségemmel, kreativitásommal, igényesen kivitelezett munkáimmal kiemelkedek a hasonló szolgáltatást nyújtó vállalkozás közül.

Utolsó belépés: 2017-02-09

Miknyóczki Gyula

Wordpressautomata email küldő rendszerwebshop készítéswordpress webshop készítéslandingpage oldal készítésfacebook oldalfacebook hirdetéschatbotwordpress oldalak elkészítésewordpress oldalból webshop készítésautomata email küldő rendszer készítéselandingpage elkapó oldal készítéselandingpage email rendszerrellanding page készítéschatbotfacebook hirdetés

Évek óta foglalkozom Marketinggel és weboldalak készítésével, ennek élek imádom ezt csinálni. Email küldő rendszereket is évek óta készítek saját célra is. Foglalkozom ugyan is cégeknél partnerprogram keretében értékesítéssel. Chatbotok kèszítèse.

Utolsó belépés: 2020-05-14

Mikos Ákos

social mediasocial media marketingcontent writingíráscikkírásBloggerradiopinterestinstagramműsorvezetés

Mikos Ákos vagyok rádiós, blogger és kontent gyártó. Ezt a hármat szeretem a legjobban vegyíteni. Alkotni az egyik legszebb dolog, ha ezt (jó) cél érdekében tehetem, akkor az nagy boldogság.

Utolsó belépés: 2017-01-25

Miksi Flóra

Még nincs adatms office

Utolsó belépés: 2017-09-06

Misik Tamás

Online marketingdigitális marketingfacebook hirdetésinstagramgoogle analyticsgoogle adwordsprpr tanácsadásadobe premiere prostartupcontent marketingmarketing stratégia

2014-ben diplomáztam a Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, Kereskedelem és Marketing szakon, Reklám - PR szakirányon. Az elmúlt 4-5 évben, több IT startuppal is dolgoztam együtt, résztvettem három Kickstarter kampányban és tapasztalatot gyűjtöttem kis hazai KKV marketingeseként is. Munkáim során az online marketing szinte minden területével találkoztam már. Jól ismerem a különböző platfromok sajátosságait. Hobbim a film és videó készítés. A MOME OPEN képzésén tanultam Videó-újságírást és Videóklipp rendezést. Amikkel szívesen foglalkozok: - Rövid illetve hosszútávú kampány és marketing tervek készítése. - PR kampányok kivitelezése - Crowdfunding kampányok - PPC hirdetések kezelése - Social Media / Közösségépítés - A fentiekkel kapcsolatos tanácsadás - Image videók, reklámok, egyébb videós tartalmak készítése.

Utolsó belépés: 2019-07-31

Miskolczi Péter

operatőrfotósvágókameramanadobe premiere proafter effectsfusionphotoshoplightroomaviddavinci resolve

A közelmúltban diplomáztam le a Budapesti Metropolitan Egyetem Filmoperatőr szakán. Már volt alkalmam dolgozni kisebb-nagyobb forgatásokon és nemzetközi produkciókban, többnyire segédoperatőrként vagy technikusként, de előfordult, hogy DIT mellett asszisztáltam, tévében pedig, mint kameraman dolgoztam. Kisebb projektekben focus pullerként és világosítóként is dolgozhattam. 2015-ben az Ernelláék Farkaséknál című filmben operatőrként vehettem részt. Előfordul, hogy vágóként is részt veszek projektekben, ahol Aviddel, Premier Pro-val, After Effects-el és olykor Fusionnel dolgozom.

Utolsó belépés: 2017-02-10

Miszlai Gábor

backend programozásprogramozóWebprogramozásadatbázisfejlesztésasp.netasp.net mvcc#.netwinformsmssql

Főként ASP.NET MVC/c# alapú webalkalmazások fejlesztésében szereztem tapasztalatot, de Windows vastagklienses alkalmazások fejlesztésében is részt vettem.

Utolsó belépés: 2019-09-13

Mocanu Emanuel

mekatronikatehnikai rajz

Utolsó belépés: 2016-07-28

Mogyorósi Diána

tartalomgyártástartalom marketingtartalomfeltöléskreatív szövegvideoszerkvideovágásadobe photoshopvideo

Utolsó belépés: 2019-04-24

Molnar Ivan

Webfejlesztésphphtml5css3javascriptjquerybootstrapuikitWordpressphp 7linuxmysql

Utolsó belépés: 2020-06-17

Molnár Norbert

Webfejlesztésadobe photoshopadatbázishálózatokphpcss3 html5

Szegedi Tudományegyetemen dolgozok demonstrátorként, számítógép hálózatokból. Emellett hobbi weboldal projecteken dolgozok.

Utolsó belépés: 2019-05-07

Molnár Zsuzsanna

WeboldalÁltalános fordításfotózáswebdesignerfotósKépszerkesztésinformatikai szaknyelvművészetzeneénekfordításinformatikai ismeretekWebdesignerdrupalCMScsshtmlit essentialsének

Webdesignerként 13 éve készítek HTML-es oldalakat és 10 éve tevékenykedem Drupal sitebuilderként és content managerként. Angol - Ének zene szakon végeztem. Angol végzettséggel részt vettem fordítói projektekben, készítettem és tanítottam informatikai szakmai tananyagot (saját, illetve Cisco IT Essentials /certified instructor/). Egyéni előadói táncdalénekes vizsgával rendelkezem.

Utolsó belépés: 2016-11-12

Molnár Zsolt

web designszerkesztőjogvideó vágásjogásziróvideószerkesztés

Utolsó belépés: 2018-11-27