Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2714

Miknyóczki Gyula

Wordpressautomata email küldő rendszerwebshop készítéswordpress webshop készítéslandingpage oldal készítésfacebook oldalfacebook hirdetéschatbotwordpress oldalak elkészítésewordpress oldalból webshop készítésautomata email küldő rendszer készítéselandingpage elkapó oldal készítéselandingpage email rendszerrellanding page készítéschatbotfacebook hirdetés

Évek óta foglalkozom Marketinggel és weboldalak készítésével, ennek élek imádom ezt csinálni. Email küldő rendszereket is évek óta készítek saját célra is. Foglalkozom ugyan is cégeknél partnerprogram keretében értékesítéssel. Chatbotok kèszítèse.

Utolsó belépés: 2020-05-14

Mikos Ákos

social mediasocial media marketingcontent writingíráscikkírásBloggerradiopinterestinstagramműsorvezetés

Mikos Ákos vagyok rádiós, blogger és kontent gyártó. Ezt a hármat szeretem a legjobban vegyíteni. Alkotni az egyik legszebb dolog, ha ezt (jó) cél érdekében tehetem, akkor az nagy boldogság.

Utolsó belépés: 2017-01-25

Miksi Flóra

Még nincs adatms office

Utolsó belépés: 2017-09-06

Misik Tamás

Online marketingdigitális marketingfacebook hirdetésinstagramgoogle analyticsgoogle adwordsprpr tanácsadásadobe premiere prostartupcontent marketingmarketing stratégia

2014-ben diplomáztam a Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, Kereskedelem és Marketing szakon, Reklám - PR szakirányon. Az elmúlt 4-5 évben, több IT startuppal is dolgoztam együtt, résztvettem három Kickstarter kampányban és tapasztalatot gyűjtöttem kis hazai KKV marketingeseként is. Munkáim során az online marketing szinte minden területével találkoztam már. Jól ismerem a különböző platfromok sajátosságait. Hobbim a film és videó készítés. A MOME OPEN képzésén tanultam Videó-újságírást és Videóklipp rendezést. Amikkel szívesen foglalkozok: - Rövid illetve hosszútávú kampány és marketing tervek készítése. - PR kampányok kivitelezése - Crowdfunding kampányok - PPC hirdetések kezelése - Social Media / Közösségépítés - A fentiekkel kapcsolatos tanácsadás - Image videók, reklámok, egyébb videós tartalmak készítése.

Utolsó belépés: 2019-07-31

Miskolczi Péter

operatőrfotósvágókameramanadobe premiere proafter effectsfusionphotoshoplightroomaviddavinci resolve

A közelmúltban diplomáztam le a Budapesti Metropolitan Egyetem Filmoperatőr szakán. Már volt alkalmam dolgozni kisebb-nagyobb forgatásokon és nemzetközi produkciókban, többnyire segédoperatőrként vagy technikusként, de előfordult, hogy DIT mellett asszisztáltam, tévében pedig, mint kameraman dolgoztam. Kisebb projektekben focus pullerként és világosítóként is dolgozhattam. 2015-ben az Ernelláék Farkaséknál című filmben operatőrként vehettem részt. Előfordul, hogy vágóként is részt veszek projektekben, ahol Aviddel, Premier Pro-val, After Effects-el és olykor Fusionnel dolgozom.

Utolsó belépés: 2017-02-10

Miszlai Gábor

backend programozásprogramozóWebprogramozásadatbázisfejlesztésasp.netasp.net mvcc#.netwinformsmssql

Főként ASP.NET MVC/c# alapú webalkalmazások fejlesztésében szereztem tapasztalatot, de Windows vastagklienses alkalmazások fejlesztésében is részt vettem.

Utolsó belépés: 2019-09-13

Mocanu Emanuel

mekatronikatehnikai rajz

Utolsó belépés: 2016-07-28

Mogyorósi Diána

tartalomgyártástartalom marketingtartalomfeltöléskreatív szövegvideoszerkvideovágásadobe photoshopvideo

Utolsó belépés: 2019-04-24

Molnar Ivan

Webfejlesztésphphtml5css3javascriptjquerybootstrapuikitWordpressphp 7linuxmysql

Utolsó belépés: 2020-06-17

Molnár Alex

WebdesignWebfejlesztésuxWebprogramozáswebshopIllustratorAdobe Indesignphpmysqlphotoshopwordpress

Molnár Alex vagyok szabadúszó webdesigner. Több éves szakmai tapasztalatomat hazai kreatív ügynökségeknél szereztem. Munkásságomat a hazai internetrobbanás korában kezdtem. Először kis weboldalakat készítettem, természetesen html környezetben. Majd akor haladtával szélesítettem tudásomat, mivel a piac sokkal dinamikusabb felületeket várt el. Grafikai ismeretem is sokat segített a szakmában, mivel elsőként grafikai megvalósítással foglalkoztam. Később ezt implementáltam webes környezetbe.

Utolsó belépés: 2016-10-08

Molnár Roland

WebfejlesztésWebdesignseoAdatbázisokdatabaseOnline marketingphpPHP5php7javascriptNode.jsExpress.jsReact.jshtmlhtml5csscss3SASSscsspugES6

Korábban két cégnél dolgoztam. Elsőnél belekóstolhattam a Microsoft nyújtotta webfejlesztési lehetőségekbe, ugyan ott a PHP és a NodeJS-t is használhattam. A másodiknál PHP fejlesztő voltam, ahol a cég privát keretrendszerével kellett dolgozni. Ezek mellett folyamatosan csináltam a saját projektjeimet és a megbízásaimat. Szeretem az igényes dolgokat, amit magamtól is elvárok, az élet minden területén, a tiszta kódot, a tervezést (ami sosem 100%-os :)).

Utolsó belépés: 2016-12-29

Molnár Norbert

Webfejlesztésadobe photoshopadatbázishálózatokphpcss3 html5

Szegedi Tudományegyetemen dolgozok demonstrátorként, számítógép hálózatokból. Emellett hobbi weboldal projecteken dolgozok.

Utolsó belépés: 2019-05-07

Molnár Dániel

Webfejlesztésadwords

2001 óta 'kerített hatalmába' a webfejlesztés világa, rengeteg hobbi weboldalt, illetve jó pár webes alkalmazást is készítettem már azóta (volt, hogy saját projekthez, volt, hogy mások kérték a segítségemet), illetve 2011 óta mondhatni megszakítás nélkül ebben a 'világban' dolgozom, sok-sok projektben vettem és veszek részt. A teljesség igénye nélkül: Az Év Honlapja versenyen résztvevő weboldalak és Az Országboltja versenyen is sikeresen szereplő webáruházak fejlesztésében, továbbá online (és gyakran offline) marketing kampányok menedzselésében. Természetesen, minden, a munkavégzéshez szükséges eszközzel rendelkezem. A weboldalamon még több információt is találhatnak.

Utolsó belépés: 2017-10-10

Molnár Norbert

gépelés felvételrőlgèpelèscikkíráscikkíróírás

Utolsó belépés: 2019-01-17

Molnár Zsolt

web designszerkesztőjogvideó vágásjogásziróvideószerkesztés

Utolsó belépés: 2018-11-27