Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2915

Mikos Ákos

social mediasocial media marketingBloggercikkíráscontent writingírásradiopinterestinstagramműsorvezetés

Mikos Ákos vagyok rádiós, blogger és kontent gyártó. Ezt a hármat szeretem a legjobban vegyíteni. Alkotni az egyik legszebb dolog, ha ezt (jó) cél érdekében tehetem, akkor az nagy boldogság.

Utolsó belépés: 2017-01-25

Miksi Flóra

Még nincs adatms office

Utolsó belépés: 2017-09-06

Misik Tamás

Online marketinggoogle analyticsgoogle adwordsprfacebook hirdetésdigitális marketinginstagrampr tanácsadásadobe premiere prostartupcontent marketingmarketing stratégia

2014-ben diplomáztam a Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, Kereskedelem és Marketing szakon, Reklám - PR szakirányon. Az elmúlt 4-5 évben, több IT startuppal is dolgoztam együtt, résztvettem három Kickstarter kampányban és tapasztalatot gyűjtöttem kis hazai KKV marketingeseként is. Munkáim során az online marketing szinte minden területével találkoztam már. Jól ismerem a különböző platfromok sajátosságait. Hobbim a film és videó készítés. A MOME OPEN képzésén tanultam Videó-újságírást és Videóklipp rendezést. Amikkel szívesen foglalkozok: - Rövid illetve hosszútávú kampány és marketing tervek készítése. - PR kampányok kivitelezése - Crowdfunding kampányok - PPC hirdetések kezelése - Social Media / Közösségépítés - A fentiekkel kapcsolatos tanácsadás - Image videók, reklámok, egyébb videós tartalmak készítése.

Utolsó belépés: 2019-07-31

Miskolczi Péter

fotósoperatőrvágókameramanadobe premiere proafter effectsfusionphotoshoplightroomaviddavinci resolve

A közelmúltban diplomáztam le a Budapesti Metropolitan Egyetem Filmoperatőr szakán. Már volt alkalmam dolgozni kisebb-nagyobb forgatásokon és nemzetközi produkciókban, többnyire segédoperatőrként vagy technikusként, de előfordult, hogy DIT mellett asszisztáltam, tévében pedig, mint kameraman dolgoztam. Kisebb projektekben focus pullerként és világosítóként is dolgozhattam. 2015-ben az Ernelláék Farkaséknál című filmben operatőrként vehettem részt. Előfordul, hogy vágóként is részt veszek projektekben, ahol Aviddel, Premier Pro-val, After Effects-el és olykor Fusionnel dolgozom.

Utolsó belépés: 2017-02-10

Miszlai Gábor

Webprogramozásprogramozóadatbázisfejlesztésbackend programozásasp.netasp.net mvcc#.netwinformsmssql

Főként ASP.NET MVC/c# alapú webalkalmazások fejlesztésében szereztem tapasztalatot, de Windows vastagklienses alkalmazások fejlesztésében is részt vettem.

Utolsó belépés: 2019-09-13

Mocanu Emanuel

mekatronikatehnikai rajz

Utolsó belépés: 2016-07-28

Mogyorósi Diána

videovágáskreatív szövegtartalom marketingtartalomfeltöléstartalomgyártásvideoszerkadobe photoshopvideo

Utolsó belépés: 2019-04-24

Molnar Ivan

WebfejlesztésWordpressbootstrapjavascriptphphtml5jquerycss3uikitphp 7linuxmysql

Utolsó belépés: 2020-06-17

Molnár Márton

illusztrátorgrafikusvideó vágásképszerkesztőadobe photoshopsony vegas

Részletgazdag fekete-fehér illusztrációkat készítek könyvekhez, kötetekhez, weboldalakhoz vagy videójátékokhoz. Dolgozom digitális és színes grafikákkal is arculattervezéshez vagy streamre, emellett vállalok képszerkesztést és videóvágást is. Egyetemi diplomát szereztem, egyéni megrendeléseken dolgozom. Keressenek bizalommal!

Utolsó belépés: 2021-02-20

Molnár Norbert

cikkírásgèpelèsgépelés felvételrőlcikkíróírás

Utolsó belépés: 2019-01-17

Molnár Bálint

email marketingprojektmenedzsmentlogisztikapower pointtranslationenglishhungaryms wordügyintézésms powerpointms wordadobe photoshopangolangol fordítómagyar fordítóbrandingcontent marketing

5 éves gyakorlati, tapasztalattal rendelkezem logisztika területén. Marketing, kereskedelem vezetői tanulmányokpn vagyok túl. C1 komplex angol nyelvvizsgával rendelkezem, illetve éretségi bizonyitvánnyal. Hamarosan [b] -s jogositvánnyal(folyamatban) és logisztikai ügyintéző OKJ bizonyitvánnyal. Őn képzésem által hatalmas tapasztalatot szereztem szerte a Microsoft Office csomag elemeinek használatában, köztük Power Point, Word. Megoldásokat tudok teremteni Adobe Photoshop illetve Sony Vegas haladó szintű felhaszbálásával. Nyitott vagyok tanulásra és alkalmazkodásra, lehetőségek felismerése nyújt motivációt számomra.

Utolsó belépés: 2019-04-09

Molnár Dávid

WebdesignArculatwebdesignerarculattervezéscégarculatfacebook oldal kezelésfacebook oldalweboldal készítésarculat készítéswordpress weboldal készítéswebdesign grafikaweboldal fejlesztésweboldalkészítésweboldal karbantartáswordpresswordpress oldalak elkészítésewordpress blogweboldal tervezésWebdesignerwebgrafikavektorgrafikagrafikai tervezésreklámgrafikaarculat tervezésarculat készítés

Molnár Dávid vagyok. Két éve indítottam el a vállalkozásomat. Előtte informatikát tanultam és végeztem el, majd szakosodtam webdesigner szakmára, webgrafika és weboldal készítés, így komplett céges webes arculatot tudok megtervezni és megvalósítani. Ezen felül kitanultam a közösségi oldalak kezelését és karbantartását is. A határidőket mindig betartom, az előre megegyezett árajánlathoz mindig tartom magam. Az évek alatt megszerzett tapasztalatommal pozitív irányban adok javaslatokat, ismerem a mai kor elvárásait.

Utolsó belépés: 2017-12-04

Molnár Dániel

Webfejlesztésadwords

2001 óta 'kerített hatalmába' a webfejlesztés világa, rengeteg hobbi weboldalt, illetve jó pár webes alkalmazást is készítettem már azóta (volt, hogy saját projekthez, volt, hogy mások kérték a segítségemet), illetve 2011 óta mondhatni megszakítás nélkül ebben a 'világban' dolgozom, sok-sok projektben vettem és veszek részt. A teljesség igénye nélkül: Az Év Honlapja versenyen résztvevő weboldalak és Az Országboltja versenyen is sikeresen szereplő webáruházak fejlesztésében, továbbá online (és gyakran offline) marketing kampányok menedzselésében. Természetesen, minden, a munkavégzéshez szükséges eszközzel rendelkezem. A weboldalamon még több információt is találhatnak.

Utolsó belépés: 2017-10-10

Molnár Norbert

Webfejlesztésadobe photoshopadatbázishálózatokphpcss3 html5

Szegedi Tudományegyetemen dolgozok demonstrátorként, számítógép hálózatokból. Emellett hobbi weboldal projecteken dolgozok.

Utolsó belépés: 2019-05-07

Molnár Alex

WebfejlesztésWebdesignwebshopWebprogramozásuxIllustratorAdobe Indesignphpmysqlphotoshopwordpress

Molnár Alex vagyok szabadúszó webdesigner. Több éves szakmai tapasztalatomat hazai kreatív ügynökségeknél szereztem. Munkásságomat a hazai internetrobbanás korában kezdtem. Először kis weboldalakat készítettem, természetesen html környezetben. Majd akor haladtával szélesítettem tudásomat, mivel a piac sokkal dinamikusabb felületeket várt el. Grafikai ismeretem is sokat segített a szakmában, mivel elsőként grafikai megvalósítással foglalkoztam. Később ezt implementáltam webes környezetbe.

Utolsó belépés: 2016-10-08