Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2654

Récsi András

WebdesignArculatDesignui/uxLogóIllustratorphotoshop

Utolsó belépés: 2017-01-24

Réti-Nagy Tamás

Webfejlesztésweb-serviceswindows phoneprogramozásWebprogramozásc#javascriptc++pl/sqlhtmlcssdatabaseOracleMS SQLwindows phonemvcasp.net

Utolsó belépés: 2017-02-08

Rózsa Mihály

Projekt menedzsmentkreatív

Csak akkor olvasd tovább, ha tudod, hogy 60 fölött is lehet valaki kreatív, innovatív, munkabíró. Sok mindent csináltam már az életemben, de most új feladatokra vágyom, ehhez ajánlok pénzt és munkát, elsősorban a szolgáltatások területén.

Utolsó belépés: 2016-11-09

Salamon Kitti

kreatív szövegkreatív szövegíróseokeresőoptimalizálásreklámszövegíróMég nincs adat

Utolsó belépés: 2019-01-20

Salamon Kitti

kreatív szövegíróreklámszövegírótartalomgyártáscikkírásújságíráswordpressadobe photoshop

Hírszerkesztésben, cikkírásban és SEO szövegek készítésében jártas szövegíróként munkát keresek.

Utolsó belépés: 2018-03-22

Sallai Viktor

Még nincs adatkerékpározásgoogle ads hirdetésekhardveronline marketing

Utolsó belépés: 2020-03-29

Sandor Robert

blog készítésblogírószakacsfitnessköltőkonyhaedzesms wordtestepitesversirasfozesreceptiras

Sziasztok! Konyhafonokkent dolgozok Nemetorszagban, a Landhaus am Rehwaldban es emellett rengeteget irok blogot, szovegeket, verseket. :) Szivesen vallalom kulonbozo versek (szerelmes, anyaknapi, szulinapi, barati), szovegek (rap,slam poetry) es blog irasat is! Ezen kivul rengeteg sajat receptem van, es vallalom a hutod tartalmanak tudataban 'rapid' receptek irasat is! :) Ha pedig egy uj dietas/fogyokuras etrendet szeretnel, esetleg egy gyilkos edzestervet, ne habozz! Oszd meg velem, mi a celod es segitek, hogy a leheto leggyorsabban el is erd azt! Amennyiben felkeltettem az erdeklodesedet, irj nyugodtan! ;) Szep napot!

Utolsó belépés: 2020-05-20

Sarang Noémi

Még nincs adatms officeadatrögzítésadminisztrációangol fordítóhungarianhírdetés készítésfacebook oldalfacebook oldal szerkesztésinstagram oldalügyintézésnévjegykártya

Utolsó belépés: 2018-02-22

Sarfraz Haris

constructionegyedi webshopautocad 2d3dsmaxweb designweb development3d tervezésautocadhec hmsmicrosoft officewordprescss3 html5

Utolsó belépés: 2018-08-30

Scheffer Gábor

PPCseokreatív online marketing varázslóOnline marketingwebemail marketingmarketing strategyadwrodsfacebook adsfacebookFacebook kampánygoogle adwordsbinglinkedin

Gyakorlott szakember, jelentős tapasztalattal PPC területen, valamint a közösségi médiában és az ehhez tartozó szolgáltatások biztosításában KKV-k és nagyobb cégek számára.

Utolsó belépés: 2017-03-07

Schei Luca

Online marketingegyedi webshopshopify webshopshopify webáruház készítésweb designsocial mediasocialshopifyfacebook

5 éve foglalkozok multinacionális cégek online marketingjének menedzselésével. Kezdetben egy nagy sportszer áruház webshopját tartottam karban és felügyeltem teljes körű social media megjelenésüket. Jelenleg egy telekommunikációs cég weboldalát kezelem. A munkám legnagyobb részét az teszi ki, hogy az ötlettől egészen az élesítésig menedzselem a fejlesztési projekteket. Technikai specifikációkat írok, drótvázakat rajzolok és napi szinten fejlesztők munkáját koordinálom. A fejlesztési feladatok mellett nagy tapasztalatom van abban, hogy hogyan lehet a lehető legideálisabban felépíteni egy weboldalt/webshopot.

Utolsó belépés: 2019-06-12

Schilinger László

webdesignesdesignesfotóadobe photoshopkezdő photoshopphoto

Lelkes amatőr vagyok.Szívesen dolgozom fotókkal, igyekszem más szemszögből nézni a világot. Folyamatosan fejlődést mindig szem előtt tartom. Photoshoppal dolgozom ,kép feljavításokat, és korrekciókat csinálok. Tetoválás mintákat tervezem realisztikus stílusban leginkább.

Utolsó belépés: 2020-05-13

Schleer Tamás

üzletfejlesztésMég nincs adat

www.schleer.hu

Utolsó belépés: 2017-02-23

Schmidt Péter

webfejlsztésszovfeappfejlephplavc#css3 html5javascrangxamarin

Már 2 éve foglalkozok a programozással komolyabban és eldöntöttem, hogy munkát akarok vállalni. A webfejlesztés mindig is vonzott az internet elterjedtsége miatt, de sokféle területen megfordultam App fejlesztés, Játék fejlesztés, C# és Java programok fejlesztése.

Utolsó belépés: 2018-05-11

Schmidt Krisztián

WebdesignDesigngrafikai tervezéshtml5cssjsadobe photoshop

Utolsó belépés: 2017-05-06