Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2259

Akucs Mónika

adminisztrációfacebook oldal kezelésfacebook posztszöveg íráscikkíráspinterestMég nincs adat

Utolsó belépés: 2019-07-12

Aladar Janos

WebprogramozásMég nincs adat

Utolsó belépés: 2017-10-06

Aladar Janos

WebprogramozásMég nincs adat

Utolsó belépés: 2017-10-06

Aladics Ákos

htmljavazeneiparzenedjremixmixingRendszergazdadigitális marketingmicrosoft wordpower pointexceljavahtmlseratorekordboxremixmix

Üdv! Jelenleg is rendszergazdai tanulmányaimat végzem. Ez mellett értek az össze microsoft által gyártott szoftverhez. (excel, word, powerpoint ... ) Zenekészítéssel alap szinten foglalkozok. Ezek mellett a dj-zés illetve a mixek készítésében is megállom a helyem. Ha felkeltettem érdeklődésed nyugodtan keress fel.

Utolsó belépés: 2019-01-09

Aladics Ákos

Online marketingRendszergazdainformatikajavahtmlmysqlzenedjremixmusicwindows szerverjavahtmlmysqldjremixexcelmicrosoft wordpower point

Üdv! Jelenleg is informatikai tanulmányaimat végzem. Alap szintű java programozás, html , mysql-ben megállom a helyem. Emellett zenével is foglalkozok, remixek készítésével és még sok mással. Ha felkeltettem érdeklődésed, bizalommal keress fel.

Utolsó belépés: 2019-01-08

Albach Zsolt

szoftverfejlesztés.net c#wpfhtmlcssjsc#

Utolsó belépés: 2018-11-24

Albecker Dániel

rendszermérnökRendszergazdaszerverüzemeltetéswindowslinuxvmwaresqlc++nginxpythonbashpowershellmssql.net c#iisapache

Több éves tapasztalattal rendelkezem Informatikai rendszerek üzemeltetésében. Mind csapatban, mind egyedül dolgoztam már. Képes vagyok teljes informatikai rendszereket létrehozni, üzemeltetni, fejleszteni amennyiben szükséges.

Utolsó belépés: 2019-03-18

Alekszei Csernyikov

operacios rendszer telepitesprogramok telepitesewindows 10windows 7macos

Jo napot kivanok! Alekszei vagyok. Egy kicsit magyarul beszelek de leginkabb angolul es oroszul beszelek. 5 eve foglalkozom informatikai segitsegnyujtassal. Garantalom a minoseget!

Utolsó belépés: 2019-02-10

Alex Szabó

Webfejlesztéshálózatokjavaangular2+sqlSpring MVCseleniumhtmlcss3

Utolsó belépés: 2019-06-26

Alföldi Máté

mechatronikainformatikaelektronika3d tervezésmodellezésszimulációmikrovezérlőkirányítástechnikamatlablabviewc#cArduinoPICavrsimulinkexcelinventor

Utolsó belépés: 2016-11-29

Andras Istvan

Még nincs adatsolidworks

Utolsó belépés: 2017-06-13

Andrea Bohó

javascriptcss3html css cms photoshop illustratorMég nincs adat

Utolsó belépés: 2017-08-22

Andrikó Miklós

Weboldalpőrogramcakephp 3javascript

Egyedi webes szoftvereket fejlesztek PHP és Javascript alapon. Monitorra, tabletre, ipari touchscreen-re, TV-re, mobilra, stb. Foglalkozok még JAVA front end és back end scriptekkel, linux és windows ütermezett feladatokkal. Nagyon jó vagyok az összetett feladatok rövid időn belüli szervezésében, káoszkezelésben, adatbányászatban. Magyarul és angolul meggyőzően tárgyalok és érvelek. Júniusig korlátozott a kapacitásom. Most egy előadás miatt regisztrálok, amelyet 17-18 éves leendő IT szakembereknek tartok majd. Szabadidőmben a szakdolgozatomat írom vonalkódokvasás és logisztikai rendszerek témaköréből. Amatőr feltaláló vagyok.

Utolsó belépés: 2018-03-26

András Óvári

web-servicesjavaxmlsoaarchitectureTervezésservicenowjavajavascript

Utolsó belépés: 2016-11-07

Andráska Nikolett

Webdesignwebgrafikalogo designszórólap és plakát készítésarculattervezésjátékfejlesztéskarakterkészítéspályatervezésgrafikafotográfiaadobe photoshopadobe lightroomadobe illustrator

Szakmai éveim alatt szabadúszó- és főállású munkavállalóként megismerkedtem szakterületem különböző fázisaival és sikerrel sajátítottam el a technikai részeket. Munkám során a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezés szakaszaiban is otthonosan mozgok. Számítógépes grafikát és szabadkézi rajzot egyaránt alkalmazom. Grafika mellett fotózással is foglalkozom.

Utolsó belépés: 2019-07-24