Szabadúszók

Szabadúszó kereső

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akik az alábbi iparágakban dolgoznak:

ÉS a következő szakterületekhez értenek:

ÉS az alábbi képességek:

igénylik.

Ürít

Mutasd azokat a Szabadúszókat, akiknek a profiljábam megtalálható az alábbi kifejezés:

Ürít

Összes Szabadúszó: 2329

Castiglione Dávid

Projekt menedzsmentvideószakfordításkreativprodukcióangolmagyarSzövegírásprobléma megoldásfordításÁltalános fordításaudioReklampromokönyvkiadványrendezvénygrafikatudománymezőgazdaságadobeandroidgooglemicrosoft

Több mint 300 sikeres projekt teljes körű levezénylése áll mögöttem. Reklámfilmek és animációk gyártásával foglalkozom, így jól ismerem az ehhez kapcsolódó munkafolyamatot és rendszereket. A projektirányításon túl szívesen írok, ötletelek, és leginkább fordítok. Elsősorban szakfordítási feladatokra vadászom jelenleg. Reklámszlogentől a több oldalas kiadványig bármin szívesen dolgozom. Tudom mit jelent a határidő és a minőségi munka! Köszi a figyelmet.

Utolsó belépés: 2017-03-23

Chamonalunga Anett

analitikalaboratoriumadminisztratív munkahangterápiaanalitika

Utolsó belépés: 2018-03-03

Creatove Spot

Designlogólogo design

Utolsó belépés: 2018-09-01

Csaba Szegedi

szoftverfejlesztésegyedi szoftverfelhőtrénerjavajava springamazon awsaws lambda

Utolsó belépés: 2019-06-03

Csaba Marton

javasqlhtmljavascriptscalaSpring MVCspring boothibernatelucenejqueryAngular2

10 éve programozom. A közgáz alatt 2 évig weblapokat készítettem az akkori technológiákkal (flash/AS3, html, php, javascript). 8 éve foglalkozom java-val. A kezdetektől Spring Framework-t használtam a projektekben. Startupoknal dolgoztam így mind frontend, mind backend oldalon tevékenykednem kellett.

Utolsó belépés: 2017-02-09

Csata Sára

grafikai munkákvideovágásfilmesutómunka3dadobe after effectsadobe photoshopadobe illustratorAdobe Indesignblendermocha

Utolsó belépés: 2019-05-30

Csata Sára

3d grafikaadobe programokgrafikai munkákvideovágásfilmesutómunkaadobe after effectsadobe illustratorAdobe Indesignadobe photoshopblendermocha

Utolsó belépés: 2019-05-30

Csatlós János Márk

microsoft officewordexcelpower point

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Santander Constumer Finance Zrt.

Utolsó belépés: 2018-01-21

Csatlós Ádám

videókészítésVideószerkesztésfényképészfénykép szerkesztésadobe premiere proadobe photoshopadobe lightroomadobe after effectscanongoprodrón

Évekkel ezelőtt kezdtem a videóvágást saját szórakozásomra, de mint kiderült van érzékem hozzá, ezért elkezdtem ezzel komolyabban foglalkozni. Nyártól több munkát vállaltam, mint videós vagy éppen csak drónpilóta. A Ps-t, az Lr-t és a Pr-t nap, mint nap használom szerkesztésre, de az Ae-vel is elboldogulok.

Utolsó belépés: 2018-01-24

Csepeli Dóra

Még nincs adatMég nincs adat

Utolsó belépés: 2018-01-02

Cseri Gábor

WebfejlesztésWebdesigndrónszolgáltatásokseouxhtmlcsslégifotójavascripttérképezéslégi videózás

Több, mint két éve foglalkozom webfejlesztéssel. A fejlesztés mellett volt módom megismerkedni a SEO-val és a UX-szel is. Továbbá drónszolgáltatásokat is nyújtok: légifotók és videók készítése és vágása, térképezés, felmérés (objektumok vizsgálata levegőből, kárbecslés a mezőgazdaságban), 3D modellezés.

Utolsó belépés: 2017-02-23

Csete Viktor

grafikai tervezésarculat tervezéslogó tervezésszórólap és plakát tervezésnévjegykártya tervezés

13 éve foglalkozom grafikai tervezéssel, melynek során alkalmam nyílt kis cégekkel, és nagyvállalatokkal is együtt dolgozni, így rengeteg releváns szakmai tapasztalatot szereztem.

Utolsó belépés: 2017-06-02

Cseza Dorottya

honlapkészítésnode jshtml javascript

Utolsó belépés: 2018-12-03

Csikós Dóra

tartalom marketingtartalomgyártástartalomkezelésújságírásblog készítésblogíróangol-magyar fordításwordpress blogmarketing stratégiatartalomfejlesztés

Csikós Dóra vagyok, digitális marketing csatornákon használható tartalmakat írok szabadúszóként. Kisiskolás korom óta szeretek olvasni és írni, nemzetközi kommunikációs szakirányú végzettségemnek köszönhetően mindezt angolul is magas szinten teszem. Több mint 15 éve vezetek különböző személyes és hivatalos blogokat, szerkesztek weboldalakat, írok hirdetéseket, közösségi média bejegyzéseket, video szkripteket, sajtóközleményeket, szakmai segédleteket, előadások szövegeit és hírleveleket. Erősségem, hogy hatékonyan tudok együttműködni különböző területek szakembereivel, gyorsan átlátom egy téma összefüggéseit és a célcsoportnak megfelelően tudom újrafogalmazni az adott üzenetet. Szívesen zsonglőrködök a szöveggel, hogy az olyan értékes tartalommá alakuljon, ami a megrendelő számára segít megtalálni és megtartani ügyfeleit, vásárlóit vagy éppen informálni a döntéshozókat. Többször is volt szerencsém új szervezet vagy tevékenység beindításakor a marketingstratégiai tervezésben részt venni. Korábbi munkáim során a magánegészségügy, szoftverfejlesztés, biztonságtechnika, mentálhigiéné területein szereztem jelentős tapasztalatot. Önkéntesként az életvégi döntések kérdéseiről, szabadidőmben pedig könyvekről, ill. a család-gyereknevelés kérdéskörben hoztam létre tartalmakat.

Utolsó belépés: 2018-05-25

Csikós Gábor

Back-Endbackendbackend programozásjavaspringspring boothibernatemavengitpostgresql

Senior back-end fejlesztőként , szakmai fejlődés céljából keresek kihívást (part-time). 8 év java fejlesztési tapasztalattal rendelkezek. Fő profilom a Spring boot mikroszervízek fejlesztése (Spring ,Hibernate, Java, PostgreSql)

Utolsó belépés: 2019-08-10